Nul25 corporate identity

Nul25 is een projectbureau dat scholen, instellingen en overheden adviseert, op het gebied van (bedrijfs)ruimte. Voor Nul25 is een corporate identity ontworpen.

 

 

 

Uitnodiging

 

 

Campagneposters CJG

Voor de Amstelland gemeenten (Amsteveen, Aalsmeer, Ouder Amstel en Uithoorn) heeft Klik Ontwerp een campagne ontworpen om het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin) bekendheid te geven.

Doel van de campagne: het introduceren van het CJG communiceren en awareness kweken.

 

Camapagnefolder CJG

Campagnefolder CJG

Strukton Civiel huisstijllijn

Voor Strukton Civiel is een nieuwe huisstijllijn ontworpen met de daarbij behorende middelen zoals brochures, advertenties, een bureauonderlegger, offertemappen etc.

Binnenzijde brochure

 

Binnenzijde brochure

 

 

Bureau onderlegger

Offertemap

Rood PR huisstijl en website

Voor Rood PR is de huisstijl en website ontworpen. De website is opgezet in flash en bevat bij elk item een

filmpje dat aansluit bij het onderwerp. www.roodpr.nl

 www.roodpr.nl

 

 www.roodpr.nl

 

G2 corporate identity

Voor de G2 (het samenwerkingsverband tussen de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn) is een corporate identity ontworpen. Onderdeel hiervan was het bedenken van een nieuwe naam voor het samenwerkingsverband, het ontwerpen van logo en huisstijl, het bedenken van een introductie voor de pers en een event voor de werknemers van G2. 

Flash presentatie

Folderlijn

 

 

 

WMX corporate identity

Voor WMX is een restyling van de huisstijl uitgevoerd. De X speelt bij WMX altijd een centrale rol. De X kan voor eXtra staan maar ook voor eXperts. Daarom heeft de X ook een prominente rol gekregen in de algehele uitstraling van de corporate identity.

Bouwstof

Voor Volker Wessels Telecom verzorgde Klik Ontwerp de restyling van het personeelsblad.

Interne e-campagne

Om het gebruik van de nieuwe internetsite van de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn te stimuleren bedacht Klik Ontwerp een campagne. Via een 5 traps e-mail campagne zijn in één week alle medewerkers van beide gemeenten benaderd.

Nul25 website

Als onderdeel van de nieuwe huisstijl van Nul25 heeft Klik Ontwerp de website van Nul25 vormgegeven.

Uitgangspunt hierbij was de relatie met de ruimtelijke vormgeving waar Nul25 zich mee bezig houdt. www.nul25.nl

www.nul25.nl

www.nul25.nl

www.nul25.nl

www.nul25.nl

Brochure Jeugdbeleid

De gemeente Uithoorn heeft een onderzoek gehouden d.m.v. een jongerenpanel over het jeugdbeleid. De resultaten van het onderzoek zijn samengevat in de brochure 'jeugdbeleid'.

 

 

 

Volker Wessels Telecom folderlijn

 


Vrij werk

Nessun Dorma website

Voor Nessun Dorma is een website ontwikkeld. De vraag was een website te ontwerpen die in één oogopslag de hele struktuur laat zien. www.nessundorma.nl

www.nessundorma.nl

www.nessundorma.nl

Volker Wessels Telecom bedrijfsanimatie

Om Volker Wessels Telecom te ondersteunen bij presentaties heeft Klik Ontwerp een bedrijfsanimatie ontwikkeld. Door delen van het logo en stills door elkaar te laten bewegen ontstaat er een dynamisch beeld. Ook de bijbehorende muziek is door Klik Ontwerp gecomponeerd.

WMX Website

Voor WMX is als onderdeel van de vernieuwde corporate identity de website ontworpen. www.wmx.nl

www.wmx.nl

www.wmx.nl

www.wmx.nl

Running presentation

 

Voor Adlib Information Systems is ter promotie van hun diensten een running presentation gemaakt.

Tracker interface

 Voor de tracker van Adlib is een interface ontworpen

Verpakking relatiegeschenk

 

Voor Beeld en Geluid is een verpakking ontworpen voor een intern relatiegeschenk. 

 

Herinrichting gemeenthuis Uithoorn

Poster en advertenties t.b.v. open dag Gemeente Uithoorn

Corporate identity

Voor PS: Verschoor is een nieuwe uitstraling gemaakt. PS: Verschoor is een jong en dynamisch en ervaren bureau dat zich bezig houdt met het begeleiden van (bedrijfs) evenementen en free publicity. De uitstraling van de huisstijl moest fris, jong en dynamisch zijn.

 

Presentatiesysteem

Rabobank Nederland heeft Klik Ontwerp gevraagd een presentatiesysteem te bedenken voor een intern event. Hiervoor zijn twee zuilen gemaakt met ieder 4 kubussen die dmv post-it banners beplakt kunnen worden. De kubussen kunnen onafhankelijk van elkaar draaien en zijn 2 meter hoog.

 

Animatie Vecotech


Voor Vecotech is een animatie gemaakt om de verkoop van laadpalen te ondersteunen. Klik op onderstaande afbeelding om de animate af te spelen.

.

De Stichting Philip Bloemendal Fonds is opgericht in november 2001 met het doel het doorgeven van kwaliteitsbesef over effectief taalgebruik en communicatie in de media aan nieuwe generaties presentatoren. Elke twee jaar wordt hiervoor een prijs uitgerijkt. Klik Ontwerp heeft hervoor een nieuwe huisstijl en website ontworpen.

http://www.bloemendal.info

http://www.bloemendal.info

Trailer Philip Bloemendal Prijs 

Voor een promo film voor de Philip Bloemendal Prijs heeft KlikOntwerp een trailer gemaakt.

Voor diverse opdrachtgevers maakt Klik Ontwerp animaties en presentaties.

 

Ins & Outs

Klik Ontwerp is gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatieconcepten en communicatiemiddelen, zoals huisstijlen, logo's, websites, apps, brochures, illustraties en animaties. Door samenwerking met specialisten op het gebied van communicatie advies, copy, fotografie en webbuilding is Klik Ontwerp in staat om totaaloplossingen aan te bieden op communicatiegebied.

De visie van Klik Ontwerp op communicatie is eenvoudig. Wij vinden dat creativiteit en doelmatigheid altijd hand in hand moeten gaan. Communicatie moet helder en no nonsense zijn. Door een brede vakkennis en een "beide benen op de grond" instelling wordt een maximaal resultaat bereikt.

Heeft u vragen?  Neem gerust contact op via info@klikontwerp.nl